Har du nettbutikk med Woocommerce og Stripe ellers Nets, kan du legge inn denne teksten under avsnittet om bruk av underleverandør i databehandlaravtalen, eller i personverneklæringen under "Kven vi deler opplysningane dine med" / "Hvem vi deler opplysningene dine med" .

Kopier den teksten du vil bruke, og korriger den slik at den passar til dykkar føremål:

Stripe

NYNORSK:

Behandlingsansvarleg nyttar Stripe Payments Europe Limited i Irland som betalingsmottakar (Stripe User) for betalingar til nettbutikken. I samband med bestilling av varer i nettbutikken vert enkelte data om transaksjonen overført frå installasjonen av WooCommerce hos databehandlar, til Stripe Payments Europe. Desse dataene kan vere: nummeret på kreditt- eller debetkort, eller informasjon om bankkonto, beløpet det er handla for, dato for handelen, og betalingsmetode. Korleis Stripe behandlar personlege data er skildra her: https://stripe.com/no/privacy

BOKMÅL:

Behandlingsansvarlig bruker Stripe Payments Europe Limited i Irland som betalingsmottaker (Stripe User) for betalinger til nettbutikken. I forbindelse med bestilling av varer i nettbutikken blir enkelte data om transaksjonen overført fra installasjonen av WooCommerce hos databehandler, til Stripe Payments Europe. Disse dataene kan være: nummeret på kreditt- eller debetkort, eller informasjon om bankkonto, beløpet det er handlet for, dato for handelen, og betalingsmetode. Hvordan Stripe behandler personlige data er beskrevet her: https://stripe.com/no/privacy

Nets

NYNORSK:

Behandlingsansvarleg nyttar Nets Branch Norway som betalingsmottakar for betalingar med kredittkort i nettbutikken. I samband med bestilling av varer i nettbutikken vert enkelte data om transaksjonen overført frå installasjonen av WooCommerce hos databehandlar, til Nets. Desse dataene kan vere: nummeret på kreditt- eller debetkort, eller informasjon om bankkonto, beløpet det er handla for, dato for handelen, og betalingsmetode. Korleis Stripe behandlar personlege data er skildra i databehandlaravtale (Data Processing Agreement) mellom behandlingsansvarleg og Nets.

BOKMÅL:

Behandlingsansvarlig bruker Nets Branch Norway som betalingsmottaker (Stripe User) for betalinger til nettbutikken. I forbindelse med bestilling av varer i nettbutikken blir enkelte data om transaksjonen overført fra installasjonen av WooCommerce hos databehandler, til Stripe Payments Europe. Disse dataene kan være: nummeret på kreditt- eller debetkort, eller informasjon om bankkonto, beløpet det er handlet for, dato for handelen, og betalingsmetode. Hvordan Nets behandler personlige data er skildret i databehandleravtale (Data Processing Agreement) mellom behandlingsansvarlig og Nets.