Gjelder endring av feltet som går igjen nederst på alle sider:

Sjekk først om footer er en side. I kontrollpanel, klikk Sider og se etter Footer.
Om det finnes en side som heter footer, kan dere redigere den på samme måte som andre sider.

Hvis Footer IKKE er en side under Sider, gjør slik:

Gå til Kontrollpanel > MB Enfold > Footer

Velg hvor mange kolonner footeren skal ha og om du ønsker å vise linker til sosiale medier.

Gå til Kontrollpanel > Utseende > Widgeter

Trykk på "Footer - column". Finn f.eks. "Tekst" i listen over tilgjengelige widgeter og dra denne inn i riktig footerområde (obs: her må du skrive html-kode om du f.eks. ønsker linker eller fet skrift i teksten.)

Demo-video: