1. Logg inn
  2. Gå til Kontrollpanel (Hvis du ikke ser det: Hold musepeker over navnet på nettstedet oppe til venstre og klikk Kontrollpanel).
  3. Gå til: Innlegg > Legg til nytt
  4. Skriv inn tittel og tekst (NB! Hvis du kopierer fra f.eks. Word, lim først inn i fanen “Tekst” og gå deretter til “Visuell”-fanen for å formattere teksten (fet skrift, kursiv, mellomrom osv.).
  5. For å legge inn bilde, velg “Framhevet bilde” nede til høyre. (Dette gjelder hvis malen er innstilt slik at Framhevet bilde skal vises i innlegget. Alternatvit må bildet settes inn i tekstfeltet).
  6. Til slutt: “Publiser”, evt. “Oppdater” hvis du har redigert et eldre innlegg.
  7. For å fjerne: Gå til Innlegg. Velg innlegg. Klikk ”Flytt til papirkurven”.