Om du skal ha samme layout på flere undersider på nettsiden din har du mulighet til å lagre et ferdig oppsett som en template, og gjenbruke denne templaten med et enkelt klikk på en ny underside.

Eksempel: Du skal vise referanser på nettsiden din og vil at alle referanseprosjekt skal ha samme layout.

Under ser du en referanse fra nettsiden vår:

Om jeg ønsker å bruke samme layout, med tittel og tekst til venstre og bildegalleri til høyre på alle andre referanseprosjekt, kan jeg bygge siden steg for steg med layout editoren for hver referanseside. Men det er enklere å gjøre slik:

Gå til siden du ønsker å gjenbruke > rediger > Trykk på "Templates" > "Save entry as a template":

Gi malen ditt et navn:

Oppdater siden.

Gå til Sider, Innlegg eller Portfolio (alt etter hvor du vil bruke malen du nettopp lagret: på en underside, i en artikkel, eller en portfolio) > Legg til ny.

Aktivér "Advaced Layout Editor":

Trykk på "Templates" og velg malen du nettopp lagret for å laste inn:

Resultat: Du får samme layout som siden du tok utgangspunkt i, og trenger kun å endre tekst og bilder på vanlig måte:

Du kan lagre så mange maler du vil, og kan også lagre enkeltelement, f.eks. om du har satt opp et en knapp som du ønsker å bruke på flere sider:

Hold musepekeren over knapp-elementet på redigeringssiden, og trykk på "Save element as a template":

Gi denne et navn slik du gjorde på malen du lagret i sted og lagre. Nå kan du gjenbruke knappen på andre undersider ved å legge til malen på samme måte som i sted: